Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Компанія Volvo презентувала компактний кроссовер на ім’я XC40

Шведи продовжують розширювати свій модельний ряд та виводити на ринок нові автомобілі, які доречи виглядають дуже самобутньо та технологічно. На відміну від інших автовиробників, скандинави намагаються вразити покупців нових автомобілів якісним дизайном, сучасними опціями та функціями. Також, значну роль у виборі автомобілів бренду Volvo відіграє високий рівень безпеки, який є чи не головним козирем у боротьбі з німецькими конкурентами.

Найменший позашляховик отримав назву XC40, що означає його родинні стосунки з старшими моделями XC60 та XC90. На європейському ринку, в боротьбі за лідируючи позиції, новачок зіштовхнеться з вже відомими кроссоверами BMW X1, Jaguar E-Pace, Mercedes-Benz GLA та Audi Q2. Зовні новий Volvo XC40 виглядає досить привабливо. Класичний екстер’єр підкреслений оригінальними світлодіодними ліхтарями та високо піднятою віконною лінією. Компактний кроссовер став першим автомобілем, який використовує нову платформу Volvo CMA. Compact Modular Architecture була розроблена спільно з китайськими власниками компанії Geely.

    

Показово якісним виявився інтер’єр нового XC40! Крім якості в салоні кроссовера можна зустріти технології та опції від старших родичів. Наприклад, керування мультимедійними можливостями відбувається з сенсорного 12,3-дюймового монітору, розташованого по центру торпедо.

В стоковій комплектації автомобіль оснащено кліматичною установкою, датчиками паркування та великою кількістю систем з безпеки. Завдяки колосальному досвіду в сфері автомобільної безпеки, шведи сподіваються отримати максимальні п’ять зірок у краш тестах Euro NCAP.

На початку продажів, XC40 пропонуватимуть лише у версії First Editions і лише згодом на ринку з’являться додаткові специфікації. Шведи підготували для свого компактного кроссовера широкий вибір кольорів та всіляких прикрас для екстер’єру та інтер’єру. Позашляховик можна конструювати за власним бажанням та наявністю коштів на додаткове обладнання. В залежності від бажання клієнтів, компанія Volvo пропонує дві модифікації на вибір – це R-Design та R-Design Pro. Індивідуальний підхід до оснащення можна побачити на прикладі цих двох пакетів. Так для першого з них підібрано чорний колір елементів екстер’єру та алюмінієві накладки у салоні, а другий додатково комплектується 21-дюймовими колісними дисками, адаптивним світлом та стереосистемою Harman Kardon.

Під капотом у нового кроссовера встановлено сучасні чотирициліндрові силові агрегати, з яких три бензинові та два дизельні. Базовим двигуном стане 2-літровий агрегат на 155 к.с., а слідом за ним розташуються потужні варіанти цього мотора на 190 та 250 к.с. Потужні версії XC40 доступні з повним приводом та автоматичною коробкою перемикання швидкостей. Дизельний двигун об’ємом 2 літри в залежності від налаштування розвиває 150 або 190 к.с. Середня витрата пального для дизельного кроссовера заявлена на рівні 4 літри на 100 км пробігу.

За офіційною інформацією, новий Volvo XC40 в базовій комплектації коштуватиме від 25 тисяч євро… 

29.09.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Компанія Volvo презентувала компактний кроссовер на ім’я XC40

Політика конфіденційності